Főoldal > Volvo hírek > Autók > Ízléses optikai kiegészítők a Volvókhoz

Ízléses optikai kiegészítők a Volvókhoz

Svéd elegancia egy kis sportossággal bolondítva

A Volvo S60, V60, V40 és XC60 modellekhez immáron elérhetők a Polestar különleges kiegészítői. A felniket, abroncsokat, légterelőket és egyéb más díszítő karosszéria elemeket kínáló csomag gondos munka eredményeként született meg, még több örömöt hozva a Volvo tulajdonosoknak.

A Polestar és partnere, a Cyan Racing 20 éves versenytapasztalatai köszönnek vissza az egyedi kiegészítőkön, markánsabb megjelenést kölcsönözve az érintett modelleknek. A világ számos pontjáról érkezett visszajelzések és az ezek által igazolt nagy érdeklődés biztatta a svéd gyártót az optikai elemek piacra dobására.

Volvo XC60 with Polestar Parts
19-21 colos felnik

Polestar Parts, Gearknob Volvo V40A Volvo Car Groupról

A Volvo 1927-ben született meg. Mára az egyik legismertebb és legnagyobb elismerésnek örvendő márkának számít a világban. 2015-ben 503 127 modellje kelt el nagyjából 100 országban. A Volvo Cars-t 1999-ben az amerikai Ford Motor Company, majd 2010-ben a kínai Geely Holding vásárolta meg.

A 2015-ös decemberi adatok alapján a Volvónak majdnem 29 ezer alkalmazottja van világszerte. A Volvo Cars irodája, termékfejlesztő részlege, marketing és adminisztrációs osztálya Gothenburgban, Svédországban található. A központ Sanghajba került. A gyártás Gothenburgban, Belgiumban és Chengduban zajlik, míg a motorokat Skövdében és Zhangjiakou-ban, a karosszéria elemeket pedig Olofströmban állítják elő.