Főoldal > Volvo hírek > Autók > A Volvo V40 új arca

A Volvo V40 új arca

A Volvo új arccal kínálja sikeres V40 és V40 Cross Country modelljeit a 2017-es modellévtől kezdődően. A 90-es szériákban bemutatott Thor pörölyére emlékeztető első fényszórók már itt is megtalálhatók, emellett a hűtőmaszk is megváltozott.

Öt új fényezés közül választhatunk, így például a kék összesen négy árnyalatában tündökölhet a V40. A felszereltségi szinteket átvették a nagyobb testvérektől. A belső térben új dekorációs elemekkel találkozhatunk, továbbá a központi mobilos alkalmazás is frissült, így egyszerűen vihetjük át például naptárunkat a rendszerbe.

CleanZone in the Volvo V40

Az R-Design és az Inscription felszereltségű változatok új belső küszöböt kaptak. A stílusos, Volvo logóval ellátott kulcstartó szintén a ráncfelvarrás hozadéka. Továbbra is első osztályú levegő áramlik be az utaskabinba a klímához tartozó egyedi szűrőrendszer révén.

A D2-es, manuális váltóval szerelt motor szén-dioxid emisszióját a Volvo tovább csökkentette mindössze 89 g/km-re.

Volvo V40 T4 Momentum Location 7/8 Rear

A Volvo Car Groupról

A Volvo 1927-ben született meg. Mára az egyik legismertebb és legnagyobb elismerésnek örvendő márkának számít a világban. 2015-ben 503 127 modellje kelt el nagyjából 100 országban. A Volvo Cars-t 1999-ben az amerikai Ford Motor Company, majd 2010-ben a kínai Geely Holding vásárolta meg.

A 2015-ös decemberi adatok alapján a Volvónak majdnem 29 ezer alkalmazottja vanvilágszerte. A Volvo Cars irodája, termékfejlesztő részlege, marketing és adminisztrációs osztálya Gothenburgban, Svédországban található. A központ Sanghajba került. A gyártás Gothenburgban, Belgiumban és Chengduban zajlik, míg a motorokat Skövdében és Zhangjiakou-ban, a karosszéria elemeket pedig Olofströmban állítják elő.